sobota 23. února 2013

Hair with Oil Repair

Krásný sobotní den! :)
Dnes bych chtěla začít s recenzí o Balea Oil Repair. Určitě jste už o této řadě slyšeli na mnoha místech, ať už na nějakém blogu, čí na jiných strankách zabývajících se kosmetikou. Jelikož mě Balea jako značka sama o sobě vždy mile překvapila, začala jsem se postupně "pídit" o jiných přípravcích a rozšiřovat její sbírku..

Další zálusk jsem si tedy dělala na zmiňovanou řadu Balea Professional Oil Repair. Bloudila jsem internetem, abych našla reakce na tuto sadu. Bylo toho spousta, kladných i záporných názorů, ovšem záporných bylo minimum! Proto jsem se rozhodla si ji koupit. Koupila a neudělala špatně.
Tato řada Oil Repair je určena pro extrémně poškozené a suché vlasy. Slibuje zdravé a silné vlasy až ke konečkům, díky pečujícímu arganovému oleji. Hydratační komplex s pšeničnými proteiny, panthenolem a glycerinem má stymulovat vlasové kořínky a posilovat vlasová vlákna. Také rozčesávání má být jedna báseň.

Když jsem začala tuto řadu používat, nejprve jsem si změny nevšimla. Má kamarádka mi ale řekla, bez toho aniž by věděla, že tuto sadu používám, že mé vlasy už nejsou tak rozlítané, jsou uhlazené a vypadají celkově lépe. Po několikátém použití jsem si změny začala všímat i já. A víte co?? Neobsahuje silikony!! :) Jediné, co bych posoudila negativně je tuba! Působí prakticky a luxusně, dá se říct, ale opak je pravdou. Jak už některé blogerky zmiňovaly, tuba není praktická, co se vymačkávání obsahu týče. Těžko stlačitelná, tak se tedy musí přidat na síle, aby jsme vůbec něco z tuby dostali ven. Krom tohoto mínusu mě produkty od značky Balea a ještě za tak krásnou cenu opět překvapily. Dohromady jsem investovala do Oil Repair 80kč!! Báječné! :) Musím tedy říci, že k těmto přípravkům na vlasy se opět vrátím, stejně jako ke kokosové řadě, kterou zbožňuji díky její neodolatelné vůni! Jako další bych chtěla otestovat šampón a balzám Balea Professional BLOND! 

P.S: Pěkný den, krásky!




A co vy? Máte zkušenosti s touto řadou Oil Repair? Jaký máte názor na samotnou značku BALEA?


 Nicol

4 komentáře:

  1. také jsem měla a byl fajn :) krásně voněl :) přidala jsem se mezi tvoje čtenářky a ráda bych tě pozvala ke mě na blog kde probíhá giveaway o matující vyrovnávací krém lavera :) onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vůně je také božská! :))
      Tak tě tedy vítam u mě na blogu, snad se ti bude líbit! Ihned jdu omrknout tvůj..:) 
      Nicol

      Vymazat
  2. pouzivam uz dlhsiu dobu a som spokojna:) niektore produkty Balea mi vyhovuju,medzi nimi aj sprchove gely a taketo kondicionery:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprchove gely jsem jeste nevyzkousela, ale jejich vune jsou neodolatelne! :) nejvice spokojena jsem s kokosovou radou sampon a balzam! :)

      Vymazat

Moc vám děkuji za všechny vaše a hlavně pěkné komentáře! Jsem za ně moc ráda a vážím si vašich názorů! Díky moc. Nicol. xo